ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ WCAG 2.0, ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΑ

Η εταιρία μας σας παρέχει εγγυημένα Sites για AMEA, συμμορφώνοντας την ιστοσελίδα σας με το πρότυπο WCAG 2.0. Αυξήστε την επισκεψημότητα της ιστοσελίδας σας δίνοντας τη δυνατότητα σε ΑμΕΑ να έχουν πρόσβαση. Η μελέτη συμμόρφωσης για το πρότυπο WCAG είναι μία απαραίτητη και επιλέξιμη δράση δαπάνης για πολλά προγράμματα ΕΣΠΑ αλλά και Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δημιουργήστε τώρα μία Ιστοσελίδα για ΑμΕΑ, εύκολα και γρήγορα. Ζητήστε μας μία οικονομική προσφορά, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκετε πάνω δεξιά στο κουμπί “Εκτίμηση Κόστους”.

Αισθητικά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην ιστοσελίδα σας. Τοποθετούμε μία διακριτική μπάρα στα αριστερά της ιστοσελίδας σας και στη συνέχεια πραγματοποιούμε αλλαγές στο κώδικα της σελίδας (πράγμα το οποίο δεν είναι ορατό στον απλό χρήστη). Με το τρόπο αυτό διασφαλίζουμε πως οι εφαρμογές που υποστηρίζουν άτομα με αναπηρίες θα μπορέσουν με επιτυχία να σαρώσουν την ιστοσελίδα σας και να τη φέρουν στη μορφή που επιθυμούν ώστε να τη σερβίρουν στο χρήστη.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις, είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στην ενότητα “Επικοινωνία” που υπάρχει στο μενού της σελίδας!

 

Back To Top