Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

My Company Projects είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε 3 κεντρικούς άξονες, το Marketing, τα Internet Projects και το Finance – Consulting.

Κεντρική φιλοσοφία και πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι οι ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις, πάντα με χαμηλό κόστος και ποιοτική δουλειά και αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Η My Company Projects είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη σε 3 βασικούς άξονες, οι οποίοι αποτελούν εφαλτήριο για την δυναμική ανάπτυξη της κάθε συνεργαζόμενης εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία My Company Projects έχει στο δυναμικό της 20 συνεργάτες οι οποίοι με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών – συνεργατών της.

Η My Company Projects από την αρχή της λειτουργίας έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο πελάτης να είναι συνεργάτης σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια της εταιρείας.

Η κεντρική διοίκηση της εταιρείας είναι στην Θεσσαλονίκη ενώ διαθέτει υποκατάστημα στην Αθήνα. Παράλληλα υπάρχουν αντιπρόσωποι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα και σε Βαλκανικές χώρες.