ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ DOMAIN NAME

Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της, δεν μπορεί παρά να έχει ένα site ώστε να διαφημίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ο ανταγωνισμός είναι πλέον μεγάλος και για να υπάρξει μια εταιρία, θέλει ισχυρή παρουσία και σ’ αυτό που συνηθίζουμε να αποκαλούμε internet. Για να δημιουργήσει κάποια επιχείρηση μία ιστοσελίδα το πρώτο που πρέπει να αποκτήσει είναι ένα domain name. Τι είναι αυτό; Αν η ιστοσελίδα της επιχείρησης είναι η βιτρίνα ενός μαγαζιού, το domain name της είναι ο χώρος που στεγάζεται αυτό το μαγαζί.

Μία εταιρεία σαν την My Company Projects, πρωτοπόρα στον χώρο των νέων τεχνολογιών, δεν θα ήταν δυνατόν, να μην προσφέρει την αγορά ενός domain name για το site σας. Μέσω της stakaman.gr, επαγγελματικής μονάδας της εταιρείας μας, μπορείτε να κάνετε κατοχύρωση domain name.

Πώς κατοχυρώνω ένα domain name;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε αν το όνομα που επιθυμείτε να επιλέξετε ως domain name είναι εύκαιρο, μέσω της αναζήτησης ονόματος χώρου, που θα βρείτε στο site μας. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει η πιθανότητα το όνομα που θέλετε να το έχει ήδη κάποιος άλλος. Σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να σκεφτείτε ένα παρόμοιο ή και κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν όμως το όνομα δεν το έχει κάποιος άλλος στην κατοχή του, τότε μπορείτε να το κατοχυρώσετε, παραγγέλνοντάς το εκείνη τη στιγμή μέσω της φόρμας παραγγελίας που θα δείτε. Βέβαια αν θέλετε οπωσδήποτε ένα συγκεκριμένο όνομα τότε έχετε την δυνατότητα μέσω του stakaman.gr να επιλέξετε διαφορετική κατάληξη (π.χ. .com αντί για .gr) έτσι ώστε να δείτε μήπως δεν υπάρχει με αυτή την κατάληξη και να το δεσμεύσετε εσείς. Τέλος σας δίνεται και η ευκαιρία να τσεκάρετε πολλαπλά ονόματα ταυτόχρονα για να μην ψάχνετε ένα ένα τα πιθανά ονόματα και καθυστερείτε.
Το πιο σημαντικό όφελος που σας προσφέρει η εταιρεία μας είναι ότι η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει με τις πιο συμφέρουσες και οικονομικές τιμές της αγοράς.
Αν και η διαδικασία είναι απλή, για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε πάντα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και με χαρά θα φροντίσουμε να την λύσουμε αλλά και να σας ενημερώσουμε ακόμη πιο αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.